Henkell-Freixenet oy

Compliance-toiminto

Yhtiön vakaan kansainvälisen kasvun ja uusien lakisääteisten vaatimusten vuoksi vaatimusten noudattamisesta (Compliance) on tullut entistäkin tärkeämpää. Siksi Oetker-konsernille on kehitetty yhteinen vaatimustenmukaisuuden hallintajärjestelmä eli Compliance Management System.

Järjestelmän yhteyteen on perustettu Compliance-toiminto. Compliance-edustajat toimivat puolueettomina ja riippumattomina yhteyshenkilöinä kaikissa vaatimustenmukaisuuteen liittyvissä asioissa.

Compliance-toiminto Henkell Freixenet Finland Oy

Jos havaitset, että Henkell Freixenet Finland Oy:n toiminta saattaa rikkoa lainsäädäntöä, voit lähettää meille täysin nimettömästi viestin käyttämällä Oetker-konsernin Compliance Hotline System  järjestelmää:

Nimettömän viestin lähettäminen

Halutessasi voit lähettää sähköpostia myös yhtiömme Compliance-osastolle.
Yhteystiedot:
compliance@henkell-sektkellerei.de

Jos haluat ottaa asian tiimoilta yhteyttä Oetker-konserniin, lähetä viesti osoitteeseen:
compliance@oetker-gruppe.de

Tutkimme ilmoituksen huolellisesti ja ryhdymme tarvittaessa asianmukaisiin toimiin.

slougan-566x309px

Henkell Freixenet on maailman johtava kuohuviiniyhtiö, jonka valikoimista löytyy cavaa, sektiä, proseccoa, sampanjaa ja crémantia sekä myös laaja valikoima viinejä ja väkeviä juomia. Tärkeimpiä brändejä ovat maailman johtava cava Freixenet, maailman myydyin prosecco Mionetto sekä Saksan tunnetuin ja kansainvälisin kuohuviinibrändi Henkell.  Heinäkuussa 2018 emoyhtiömme Henkell & Co. osti 50,67 % osuuden Grupo Freixenetistä, jonka vuoksi yrityksemme nimi muuttui Henkell & Co Suomi Oy:stä Henkell Freixenet Finland Oy:ksi.

Pääkonttori sijaitsee Frankfurtin kupeessa Wiesbaden-Bienbrichissa. Pitkät perinteet omaavan yrityksen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1832.  Yhtiöllä on tytäryhtiöitä 30 maassa ja vientiä yli 150 maahan ympäri maailman. Henkell Freixenet työllistää lähes 4000 työntekijää Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa yli 30 eri maassa.

Nykyisin Henkell & Co. on osa Dr. Oetker -konsernia, joka lukeutuu Saksan suurimpiin perheyrityksiin. Konserni toimii muun muassa elintarvike- ja juoma-alalla.