Kiitos vierailustasi www.henkell.fi –sivustolla. Nämä ehdot tulee lukea ennen kuin vierailette www.henkell.fi -sivuilla. Käydessänne näillä sivuilla hyväksytte samalla alla mainitut ehdot teitä sitoviksi. Henkell & Co. Suomi Oy varaa oikeuden muuttaa tai korjata käyttöehtoja. Käyttöehdot kannattaa lukea säännöllisesti käyttäjiä sitovien muutosten varalta, sillä kaikki muutokset sitovat sinua tämän sivuston käyttäjänä. Sivuston ylläpitäjä on Henkell & Co. Suomi Oy, Lautatarhankatu 6, 00580 Helsinki.
Sinun on oltava täysi-ikäinen, jotta voi vierailla alkoholijuomia koskevaa tietoa sisältävillä Henkell & Co. Suomi Oy:n sivuilla. Alaikäiset eivät saa käydä kyseisillä sivuilla. Kannatamme vastuullista alkoholinkäyttöä.
Emme anna lupaa kopioida, jakaa, julkaista uudelleen, esittää, lähettää, välittää mitään sivustolla olevaa materiaalia ilman erikseen annettua lupaa. Ei-kaupalliseen tai henkilökohtaiseen käyttöön materiaalin ottaminen on sallittua.
Henkell & Co. Suomi Oy ei takaa, ettei sivuston toiminnoissa esiinny katkoksia tai virheitä, tai että sen sisältö on virheetöntä, luotettavaa tai tarkkaa tai ettei sivusto tai käytössä oleva palvelin, jolla sivustoa luetaan, ei sisällä viruksia tai muuta haitallista sisältöä. Henkell & Co. Suomi Oy tai mikään samaan konserniin kuuluva yhtiö ei ole myöskään vastuussa missään tapauksessa vahingoista (ei suorista eikä epäsuorista), haitoista, vammoista, menetyksistä tai vaurioista, jotka ovat seurausta sivuston aineistosta tai sen käytöstä tai toimimattomuudesta, viasta, toimintahäiriöstä, virheestä, laiminlyönnistä, viiveestä, viruksista tai linjavioista.
Sivustolla saattaa olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Henkell & Co. Suomi Oy ei ole tarkastanut  kolmansien osapuolten verkkosivustoja eikä vastaa tähän sivustoon linkitettyjen muiden sivustojen sisällöstä tai saatavuudesta eikä ole vastuussa niistä. Mikäli käyttäjä avaa kolmannen osapuolen verkkosivustolle johtavan linkin, hän tekee sen omalla vastuullaan ja käyttäjän tulee lukea linkitettyjen sivustojen käyttöehdot.
Kaikki Henkell & Co. Suomi Oy:lle tämän sivuston kautta tai muulla tavalla toimitetut ideat (myös mainonta- tai tuoteideat), kommentit, ehdotukset, luonnokset, grafiikka tai muu tieto siirtyvät Henkell & Co. Suomi Oy:n omistukseen. Henkell & Co. Suomi Oy ei ole velvollinen käsittelemään annettua materiaalia luottamuksellisena, ei ole vastuussa aineiston käytöstä tai levityksestä eikä sen tarvitse antaa kyseisestä materiaalista korvausta, palkkiota, tunnustusta tai mainita keneltä aineisto on peräisin.
Sitoudut olemaan toimittamatta minkäänlaista laitonta, uhkailevaa, herjaavaa, loukkaavaa, epäsiveellistä, pornografista tai epäkunnioittavaa aineistoa, joka voi olla osa rikollista tai laitonta toimintaa tai yllyttää sellaiseen, taikka roskapostia tai mainoksia sisältävää aineistoa.
Sivuston aineistoa ei saa kopioida, jakaa, julkaista uudellee eikä ladata ilman etukäteen antamaa kirjallista lupaa, mikäli toisin ei ole mainittu näissä käyttöehdoissa. Sivuston väärinkäyttö ja hakkerointi on kielletty.