Henkell-Freixenet oy

Myymme ja markkinoimme emoyhtiömme tuotemerkkien, kuten Henkell Trocken, Törley ja Mionetto-kuohuviinien, lisäksi myöskin valikoitujen viinitalojen ja oluttuottajen tuotteita eri puolilta maailmaa.

Asiakkaistamme suurin on Alko, jonka kautta valtaosa tuotteistamme tulee myyntiin, mutta myös päivittäistavarakauppa on merkityksellinen. Välitämme juomia myös suoraan ravintola-alan tukkukaupoille.

Päätuotteemme on kuohuviini, mutta valikoimamme kattaa myös muita viinejä sekä oluita ja alkoholittomia juomia. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia mutta kohtuuhintaisia tuotteita. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja seuraamme kulutuskäyttäytymistä tarkasti, jotta voimme vastata markkinoiden odotuksiin mahdollisimman hyvin.

Henkell Freixenet on maailman johtava kuohuviiniyhtiö, jonka valikoimista löytyy cavaa, sektiä, proseccoa, sampanjaa ja crémantia sekä myös laaja valikoima viinejä ja väkeviä juomia. Tärkeimpiä brändejä ovat maailman johtava cava Freixenet, maailman myydyin prosecco Mionetto sekä Saksan tunnetuin ja kansainvälisin kuohuviinibrändi Henkell.  Heinäkuussa 2018 emoyhtiömme Henkell & Co. osti 50,67 % osuuden Grupo Freixenetistä, jonka vuoksi yrityksemme nimi muuttui Henkell & Co Suomi Oy:stä Henkell Freixenet Finland Oy:ksi.

Pääkonttori sijaitsee Frankfurtin kupeessa Wiesbaden-Bienbrichissa. Pitkät perinteet omaavan yrityksen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1832.  Yhtiöllä on tytäryhtiöitä 30 maassa ja vientiä yli 150 maahan ympäri maailman. Henkell Freixenet työllistää lähes 4000 työntekijää Euroopassa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Aasiassa ja Australiassa yli 30 eri maassa.

Nykyisin Henkell & Co. on osa Dr. Oetker -konsernia, joka lukeutuu Saksan suurimpiin perheyrityksiin. Konserni toimii muun muassa elintarvike- ja juoma-alalla.