Myymme ja markkinoimme emoyhtiömme tuotemerkkien, kuten Henkell Trocken, Törley ja Mionetto-kuohuviinien, lisäksi myöskin valikoitujen viinitalojen ja olut-tuottajen tuotteita eri puolilta maailmaa.

Asiakkaistamme suurin on Alko, jonka kautta valtaosa tuotteistamme tulee myyntiin. Välitämme juomia myös suoraan ravintola-alan tukkukaupoille.
Päätuotteemme on kuohuviini, mutta valikoimamme kattaa myös muita viinejä sekä oluita ja alkoholittomia juomia. Tavoitteemme on tarjota korkealaatuisia mutta kohtuuhintaisia tuotteita. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja seuraamme kulutuskäyttäytymistä tarkasti, jotta voimme vastata markkinoiden odotuksiin mahdollisimman hyvin.

Emoyhtiömme Henkell & Co. Sektkellerei KG on yksi Euroopan suurimmista kuohuviinien, viinien ja väkevien alkoholijuomien valmistajista. Konsernilla on tytäryrityksiä 19 maassa ja sen pääkonttori sijaitsee Frankfurtin kupeessa, Wiesbaden-Biebrichissa. Pitkät perinteet omaavan yrityksen historia juontaa juurensa aina vuoteen 1832. Nykyisin Henkell & Co. on osa Dr. Oetker -konsernia, joka lukeutuu Saksan suurimpiin perheyrityksiin. Konserni toimii muun muassa elintarvike-, juoma- ja varustamoalalla.